FAQ Hjälp center

Här nedan har i samlat dom mest vanligaste frågorna gällande våra våra artiklar på Molli Pack -Molli Toys AB.

Vanliga Frågor

Vi jobbar ständigt för att du som kund skall få din leverans snarast möjligt. Efter att en order är lagd, så registreras ordern in för plock & packning. Därefter skickas ordern via Schenker. En preliminär uppskattning är att ordern levereras inom 1-4 dagar beroende hur lång tid Schenker tar på sig samt om vi har hög belastning på lagret (om så fallet meddelas detta vid orderläggande).

Mycket av våra lagerförda varor återkommer under september-dec årligen. För exakt tid skicka en förfrågan till info@mollipack.se.

Vår speditör är Schenker, men har Ni egna transportalternativ såsom DHL med flera meddela oss, så löser vi utefter önskemål.

Nej. Vi är ett grossist företag och har därmed endast försäljning gentemot företagskunder.

Vi kan däremot uppge återförsäljare där önskad artikel kan inhandlas.

Vid första beställningstillfället gäller förskottsbetalning, därefter lämnar vi 20 dagars kredit via Svea ekonomi.

Fraktfri gräns: 6 000:- på alla varor utom korgar/trä-backar och pappers-påskägg där den fraktfria gränsen ligger på 15 000:-.

  1. Skapa login genom att skicka in dina företagsuppgifter till info@mollipack.se. Därefter får du lösenord och kan därmed börja handla här via vår B2B shop.
  2. Ring Kundtjänst, Må-to 9-12, fre 9-11: 08-580 305 00 så hjälper vi dig med önskad order.
  3. Ring vår säljare Mats: 070-868 48 67 så hjälper han dig med dina önskemål och order.
  4. E-posta din order på info@mollipack.se, be om prislista så skickar vi prislistan för order via e-post.

Hittar du inte svaret?

Hittar du inte svaret i våra vanligaste frågor här till vänster, skicka då in din förfrågan här nedan så skall vi hjälpa dig snarast möjligt!

Returer, byten & skadat gods

Om du vill genomföra ett byte av en produkt mot annan produkt måste du göra en retur på den produkt som du inte vill behålla och sedan göra en ny beställning. När vi har tagit emot och registrerat dina returnerade varor kommer vi att återbetala dig, via en kreditfaktura. 

Vid retur skickar du varan i obruten förpackning till oss. Returfrakten bekostas av dig som kund då vi ej har fria returer.
Vid utnyttjande av retursedel tillkommer en avgift, som bekostas av dig som kund. 

Vill du returnera en vara kontakta då info@mollipack.se

Ja, vi har kampanjer till största delen förlagd till vår nyhets- och informationsbrev, så signera upp dig på vår e-postlista så du inte missar våra fantastiska kampanjer.

Molli Pack, har kunder i en mängd olika affärsområden och segment. Du finner bl.a våra produkter hos Godisbutiker, presentbutiker, ost- & delikatessbutiker, gårdsbutiker, kaffe & te handlare. Onlinebutiker med flera….

Våra produkter finns i Sverige, Norge och Danmark.

Det går bra att nyttja en kredit-faktura gentemot en ny faktura. Uppge Kredit-faktura numret vid din betalning till Svea Ekonomi.

Absolut, kontakta Mats mats.fransson@mollitoys.se eller Jovan jovan@mollitoys.se.

Ta emot godset, men kvittera aldrig i handdatorn (HDT) eller på fraktsedeln, utan att först göra en anmärkning om skada.

Anmärkningen behöver inte vara detaljerad, men den är nödvändig för att skadan ska kunna regleras. Det som uppnås med anmärkningen är att du styrker att skadan inträffat när Schenker haft hand om godset. Schenker får samtidigt möjlighet att spåra felkällan och vidta åtgärder så att skada inte upprepas.

Leverans & order

För att det inte skall uppstå några missförstånd eller felaktigheter gällande din order så, skickar vi ut en orderbekräftelse för godkännande av den lagda ordern. Så snart vi mottar ditt godkännande så läggs ordern in för packning och utleverans till dig som kund. Därefter tar det ca: 1-5 dagar att transporteras från vårt lager i Tollarp, Skåne till dig som kund. Beroende på säsong och belastning på lagret kan det komma att ta fler dagar, vilket vi om så är fallet givetvis meddelar dig som kund.

Vi kan lägga till SMS-notifiering för en extra kostnad.

Vid normal belastning på lagret ca 1-5 dagar.

Helgfri måndag till fredag.
Övriga helg & Semesterstängningar notifieras.

Har du företag i Tollarps närhet (Skåne), går det bra att lägga en order med utleverans direkt på lagret. Dock behöver man boka en tid för utlämning av varorna via info@mollipack.se alternativt ring kundtjänst 08-580 505 00 må-to 9-12, fre 9-11.

Så snart din order lämnar lagret faktureras du via Svea Ekonomi. Dagen efter skickar Svea Ekonomi ut din pdf-faktura till uppgiven e-postadress för Faktura mottagande (á 20 dagars betalningstid).